vacatures.ap.be

Graphic & Media Designer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Grafische en digitale media - crossmediaontwerp
WT - Grafische en digitale media - Grafimediatechnologie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
LABELLOV
Sector: 
E-commerce
Bedrijfsactiviteiten: 

Labellov is de referentie voor luxe tweedehands handtassen en accessoires in de Benelux. Merken als Delvaux, Chanel en Louis Vuitton vullen sinds 2012 de virtuele winkelschappen. Naast de webshop www.labellov.com is de showroom in Antwerpen de bestemming voor iedereen die van preloved designer items houdt. In deze luxe omgeving shopt men niet alleen de mooiste vintage stuks, het is ook het inleverpunt om items binnen te brengen ter consignatie.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

De Graphic & Media Designer is een creatieve duizendpoot met oog voor detail. Een gezonde interesse in e-commerce en een passie voor mode zijn een must. Je creërt newsletters, social media banners, promotiemateriaal ed. die perfect aansluiten bij de huisstijl van Labellov. Je hebt ervaring met packshot-fotografie en gaat samen met het styling team op locatie om shoots uit te werken. Je bent verantwoordelijk voor de visuele identiteit van Labellov. Je hebt een sterke affiniteit met mode in het high end luxe segment. Kennis van de grote modehuizen, trends en merken. Jouw eindproduct kan zo in een glossy luxe magazine à la Vogue.

Profiel: 

Grafisch ontwerp
Opmaken van nieuwsbrieven, banners, grafische elementen op de website, promotiemateriaal, vormgeven van zowel online als print en video.

Fotografie
Productfotografie en packshots, editorial shoots, creëren van visuele content. Het product staat steeds in de spotlight, steeds met een luxueuze uitstraling.

Webshop
Kennis van HTML/CSS, beheer van webshop, copywriting, ontwikkelen van creatieve content. Uitwerken van creatieve concepten.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je beschikt over een uitstekende kennis van Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator, en weet als de beste onze producten naar een hoger niveau te tillen door middel van fotografie, design en nabewerking. Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend, zowel schriftelijk als mondeling. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Je gaat zéér nauwkeurig te werk en hebt een oog voor detail.

Wij bieden een full-time of part-time job, alsook een gevariëerd takenpakket in een jonge en sterk groeiende e-commerce onderneming.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
21 maart, 2019 to 6 mei, 2019
E-mail sollicitaties: 
info@labelov.com
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Verlatstraat 15
Postcode: 
2000