vacatures.ap.be

Prepress Specialist

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Baarle-Nassau
Provincie van tewerkstelling: 
Niet in België
Opleiding: 
WT - Grafische en digitale media - Grafimediatechnologie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Koninklijke Drukkerij Em. de Jong bv
Sector: 
Grafimedia
Bedrijfsactiviteiten: 

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, letterlijk gevestigd op de grens van Nederland en België, is een familiebedrijf opgericht in 1906 en behoort met haar zusterbedrijven Janssen/Pers Rotatiedruk (Gennep, Nederland), Kampert-Nauta (Oss, Nederland) Mercator Press (Jabbeke, België), Casterman Printing (Tournai, België), Dessain Printing (Mechelen, België) en Jungfer Druckerei und Verlag (Herzberg am Harz, Duitsland) tot de belangrijkste spelers op de Europese markt van huis-aan-huis reclamefolders. Door een expansief investeringsbeleid hebben de drukkerijen hun positie de laatste jaren verder weten te versterken. De bedrijven richten zich op integrale oplossingen voor retailers; huis-aan-huis folders, POS materialen, marketingmaterialen, lokale marketingtools en Web-2-print oplossingen. Met een zeer modern en efficiënt machinepark bestaande uit onder andere 30 rotatiepersen, waaronder twee 96 pagina persen, wordt op jaarbasis meer dan 480 miljoen kilogram papier bedrukt met totaal circa 1.300 medewerkers. Naast rotatiedruk in zowel coldset als heatset zijn de bedrijven eveneens actief op de vellenoffset markt, de digitale markt en worden innovatieve automatiseringsoplossingen aangeboden. De drukkerijen zijn marktleider op het gebied van huis-aan-huis folders in Nederland en België en richten zich middels lokale verkoop op de markt voor huis-aan-huis folders in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Prepress specialist verwerk je orders volgens productieplanning in de prepress workflow (ApogeeX) voor alle persen (rotatie, vellen & digitaal). Hierbij controleer je de verwerkte orders op technische haalbaarheid, kwaliteit en juiste verwerking.

Profiel: 

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde Bachelor studie richting grafisch/technisch. Kennis van colormanagement en verschillende softwarepakketten (ApogeeX, adobe cc e.d.) is een pré. Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken.

Arbeidsvoorwaarden: 

Een leerrijke en dynamische werkomgeving, waarbij het continu willen leren en verbeteren centraal staat. Wij bieden u een uitdagende
baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals u van een modern grafisch bedrijf mag verwachten.

Extra informatie: 

Interesse in deze functie? Stuur je sollicitatie naar: vacature@emdejong.nl, t.a.v. Mevrouw M. Broeders.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 juli, 2019 to 12 september, 2019
E-mail sollicitaties: 
vacature@emdejong.nl
Plaats: 
Baarle-Nassau
Straat en huisnummer: 
Visweg 8
Postcode: 
5111HJ
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.