vacatures.ap.be

werfcontroleur elektrische weginstallaties

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektronica-ict
WT - Energiemanagement
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Mobiliteit en Openbare Werken
Sector: 
mobiliteit - openbare werken

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als werfcontroleur sta je in voor het opvolgen van werken die worden uitgevoerd door aannemers. Dit zijn werken i.v.m. elektromechanische weginstallaties (wegverlichting, verkeerslichten, verkeerswisselaars,…). Je ziet er op toe dat de wetgeving, regelgevingen en bepalingen uit het bestek gerespecteerd worden. Op die manier waak je erover dat de werkzaamheden vlot, tijdig, kwaliteitsvol en conform de gemaakte afspraken verlopen.

Je bent vaak alleen op pad, maar hebt contacten met aannemers, burgers, andere openbare besturen en je werkt ook samen met andere werfcontroleurs Elektrische Weginstallaties en collega-controleurs bij aannemingen. Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die vaak buiten wordt uitgeoefend.

Profiel: 

Je beschikt bij voorkeur over een bachelordiploma, bij voorkeur in elektriciteit, elektronica (-ICT), elektromechanica, mechanica of toegepaste informatica.
Of je beschikt over een ander bachelordiploma, aangevuld met minstens 1 jaar werkervaring met elektrische of elektromechanische installaties.
Je hebt een rijbewijs B.
Je kan vlot werken met de PC en de courante softwarepakketten (MS Office, Google apps, …).
Je hebt een goed technisch inzicht.
Je bent geïnteresseerd in verkeerslichten en wegverlichting (opvolging van de onderhoudsaannemer, geven van opdrachten aan de aannemer voor vernieuwingen en verbeteringen).
Je maakt, samen met je collega’s, deel uit van de wachtdienst voor elektrische weginstallaties (buiten de diensturen). Sommige werven kunnen nacht- en weekendwerk (waarvoor compensatie voorzien is) vereisen.
Via een interne opleiding ben je bereid een BA5-attest te verwerven.

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 2.372,59 (0 jaar ervaring - salarisschaal B111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
17 juli, 2019 to 12 augustus, 2019
E-mail sollicitaties: 
ann.vanloqueren@mow.vlaanderen.be
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
Koning Albert II-laan 20
Postcode: 
1000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.