vacatures.ap.be

Colas Belgium | Werfleider | Agentschap Noord

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Vastgoed - Landmeten
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Colas Belgium
Sector: 
Bouw

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Werfleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van één of meerdere werven/projecten. Je staat in voor de werkvoorbereiding, de analyse van bestek en plannen en het maken van verantwoorde keuzes bij de uitvoeringsmogelijkheden van het project en de planning van zowel personeel als materieel. In samenspraak met de dienst aankoop ben je als werfleider betrokken bij het inkoopbeleid en de keuze van de eventuele onderaannemers. Verder ben je verantwoordelijk voor de gehele technische en financiële opvolging van de werf in uitvoering. Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget.

Profiel: 

Je beschikt over een diploma Bachelor, Industrieel -of Burgerlijk ingenieur richting bouwkunde / landmeten (of een andere technische richting), alsook over een aantal jaar relevante ervaring in de wegenbouw.
Naast een goede kennis van de MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang.
Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin.
Daarnaast denk je klantgericht, en ben je organisatorisch sterk.
Een goede kennis Frans is een plus.

Arbeidsvoorwaarden: 

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
7 november, 2019 to 30 juni, 2020
E-mail sollicitaties: 
daan.vandenbroeck@colas.be
Plaats: 
Sint-Agatha-Berchem
Straat en huisnummer: 
Rue Nestor Martin 313
Postcode: 
1082
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.