vacatures.ap.be

Service Engineer, regio Antwerpen - Vlaams-Brabant

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Aartselaar
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - klimatisering
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Grundfos
Sector: 
pompenproducent
Bedrijfsactiviteiten: 

Over ons Grundfos is één van 's werelds meest toonaangevende pompproducenten, met sprekende waarden en een duidelijke visie. Grundfos maakt het voor haar klanten mogelijk om water te transporteren, te zuiveren en efficiënt te gebruiken binnen woningen, commerciële gebouwen, in nutsbedrijven en op industrieel en agrarisch terrein. Grundfos streeft naar een continue innovatie van haar producten en diensten. Met 80 verkoopkantoren in meer dan 56 landen is Grundfos wereldwijd actief met medewerkers die beschikken over een brede expertise en een sterke focus op het vinden van intelligente onderscheidende pompoplossingen. Grundfos heeft de markt onderverdeeld in drie verkoopsegmenten: Building Services, Industry en Water Utility. De Grundfos-producten vinden hun weg naar de markt hoofdzakelijk via lokale distributiekanalen, maar ook rechtstreeks. Grundfos Bellux NV is een technisch-commercieel georiënteerd bedrijf met veel oog voor ‘social responsibility’ en een open sfeer. Wij zien onze medewerkers als één van de belangrijkste elementen om te komen tot succes.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Ter versterking van het Service-team zijn wij op zoek naar een Service Engineer voor de regio Antwerpen - Vlaams-Brabant.

Wat bieden wij?

De afdeling Service is verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-opdrachten, opstart- en onderhoudswerkzaamheden aan onze pompen en pompinstallaties bij onze klanten.
Onze Service-klanten situeren zich in alle segmenten waarbinnen Grundfos Bellux actief is, zijnde: HVAC, drukverhoging, regenwater- en vuilwateroplossingen voor woongebouwen, kantoren en nutsgebouwen.
Een deel van onze strategie 2025 is om een nog sterkere klantgerichtheid te ontwikkelen. Jij speelt een belangrijke rol bij het realiseren van deze uitdaging. Naast jouw rol als Service Engineer zal je tevens op afgesproken tijdstippen de screening-activiteiten op onze binnendienst versterken.
Je zal deel uitmaken van een dynamisch team in een internationale setting.

Jouw takenpakket:

Je staat in voor de Service-interventies, dus het opstarten en het onderhouden van onze pompen en pompinstallaties bij klanten. Specifiek houdt dit in dat je herstellingen uitvoert, de nodige aanpassingen doet, dat je de kwaliteit controleert, dat je mogelijke storingen voorkomt en tevens afwijkingen meldt.
Je adviseert klanten over tekortkomingen in het totale systeem, waardoor problemen voorkomen kunnen worden en biedt oplossingen voor deze problemen. Je verricht de nodige inspecties, je beoordeelt de reparatiepompen en garantiegevallen en ondertekent de technische staat. Je maakt een risicoanalyse op als de werkzaamheden afwijkend zijn en koppelt relevante informatie terug. Je signaleert en meldt de sales leads.
Je werkt in overeenstemming met en draagt zorg voor vereist VGM-gedrag (ISO14001 en VCA). Let erop dat je steeds de veiligheidsinstructies bij het gebruik van gereedschappen en materialen respecteert, in het kader van VCA.
Je werkt conform de procedures zoals vastgelegd in het kwaliteitshandboek en meldt zaken betreffende veiligheid, gezondheid en milieu.
Je ondersteunt sporadisch onze interne Screening-afdeling: je beoordeelt binnenkomende Service-aanvragen op technisch vlak en zorgt ervoor dat deze snel en correct verwerkt worden.

Profiel: 

Jouw profiel

Je hebt een Bachelor in een technische richting en kennis van elektromechanica/meet- en regeltechniek.
Kennis van pompen en pompsystemen is een pluspunt.
Je werkt graag zelfstandig, bent snel ingewerkt en beschikt over een goede dosis teamspirit.
Je hebt een positieve drive en je werkt proactief en probleemoplossend
Je bezit een gezonde dosis energie en bent voldoende stressbestendig om in een snel veranderende omgeving te werken.
Je bent leergierig.
Je straalt een professioneel imago uit dat past bij een premium fabrikant.
Je bent communicatief en service-minded ingesteld.
Je hebt een goede basiskennis van het Nederlands, Frans en Engels.
Je bent vertrouwd met IT (gebruik van pc en standaard Microsoft-applicaties).

Arbeidsvoorwaarden: 

Aanbod

Een uitdagende, vaste functie in een internationaal, goed georganiseerd bedrijf met een duidelijke missie en visie. Een aantrekkelijk salaris met o.a. groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en andere extralegale voordelen, waaronder een service-wagen met privégebruik.

Je werkt on site bij de klanten en sporadisch op ons kantoor in Aartselaar.

Extra informatie: 

Wens je graag meer informatie? Neem gerust contact op met de heer Guido Leysen, Service Operations Manager, via het volgende nummer: +32 3 870 73 41.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 november, 2019 to 12 januari, 2020
E-mail sollicitaties: 
vestrade@grundfos.com
Plaats: 
Aartselaar
Straat en huisnummer: 
Boomsesteenweg 81-83
Postcode: 
2630
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.